Informatie entreekaart

Een entree kaart voor het museum bestaat uit het volgende;

  • Gardarobe (op eigen risico)
  • Toegang tot drie etages museum.
  • Gratis gebruik van onze audiotour. Deze kunt u met uw eigen smartphone activeren en beluisteren in de talen Nederlands, Duits en Engels.
  • U krijgt een kaart en omschrijving voor een bierwandeling door het centrum van Alkmaar

De proeverij bestaat uit een tweetal verschillende speciaalbieren op fles.

De rondleiding is op reservering. Vraag in het museum voor mogelijkheden.

Rondleiding en Proeverij

Iedere zaterdag hebben wij een rondleiding.  Onze gids vertelt u dan alles over het bierbrouwen, de voorwerpen in de collectie en veel andere leuke (bier) verhalen. We hebben voor de rondleiding twee verschillende pakketten samengesteld.

Om er zeker van te zijn dat er een gids beschikbaar is moet de reservering online gedaan worden.  Naast de rondleiding met de gids is het uiteraard mogelijk om het museum zelf verder te ontdekken of een biertje te proeven aan onze museum bar.

U kunt kiezen uit de onderstaande twee paketten.

  1. Toegang museum, Rondleiding met gids en bierwandeling
  2. Toegang museum, Rondleiding met gids, proeverij en bierwandeling

Iets te vieren?

Reserveer het biermuseum!

Een prachtige feestlocatie tot 100 personen in het centrum van Alkmaar. Voor een personeelsfeest, reünie, verjaardag of huwelijk. Het kan bij het Nationaal Biermuseum.

We hebben een prachtig all-inn arrangement beschikbaar. Voor meer informatie, vul ons contactformulier in op de home pagina.

Toegankelijkheid

Het Nationaal Biermuseum wil graag dat iedereen zich welkom voelt bij ons in het museum. We doen er alles aan om zo toegankelijk mogelijk te zijn voor iedereen. Tips of opmerkingen, laat het ons weten via: info@biermuseum.nl

Entree museum
Bij binnenkomst komt u na de klapdeuren van vestibule direct bij de lift. Op de eerste etage staat onze gastheer of gastvrouw klaar om u verder van informatie te voorzien. Alle etages van het museum zijn te bereiken met de lift.

Als u moeite heeft met het openen van deuren, vraag dan vooral één van onze suppoosten om te helpen, dat doen zij graag.

Gratis entree voor begeleider
Begeleiders van mensen met een beperking krijgen gratis toegang tot het museum. 

Aangepaste rondleiding
Heeft u behoefte aan een aangepaste rondleiding?
Neem dan contact op via het contactformulier op de hoofdpagina.