Weblinks

Bier

Nederlandse Brouwers

CBK - logo

Nederlandse Brouwers is de overkoepelende organisatie die de belangen behartigd van tien in Nederland gevestigde brouwerijen.
Ga naar de site >>

Klein Brouwerij Collectief (KBC)

KBC- logo

Het Klein Brouwerij Collectief is een samenwerkingsverband van bierbrouwerijen. De leden zijn kleine ondernemers die speciaal bier brouwen en verkopen.
Ga naar de site >>

Cambrinus

Cambrinus - logo

Op deze site vind je een overzicht van alle Nederlandse brouwerijen, brouwerijverhuurders en hun bieren.
Ga naar de site >>

Alliantie van Bier Tapperijen (ABT)

ABT - logo

Deze site geeft je veel informatie over de bieren die we zoal schenken. Tevens geven we aan bij welke tapperijen de bieren verkrijgbaar zijn. Deze informatiebron zal continu uitgebreid worden. Ga naar de site >>

Pint

Pint - logo

Deze vereniging bevordert de biercultuur in Nederland. Het zijn kritische liefhebbers die opkomen voor de belangen van de bierconsument in Nederland.
Ga naar de site >>

Bier- en Verzamelaarsvereniging (BAV)

BAV- logo

De vereniging is opgericht als vereniging voor Brouwerij Artikelen. Zij zich ontwikkeld tot een vereniging waar niet alleen verzamelaars, maar ook brouwerijen, slijters en caf√©houders bij zijn aangesloten. Ga naar de site >>

Wikipedia

Wiki - logo

Wikipedia is een digitale encyclopedie. Met de pagina bier als ingang kan je veel achtergrond informatie over bier, bierbrouwen, grondstoffen en biersoorten vinden.
Ga naar de site >>