Over ons

Foto - Paul Huf ’Het leven in de brouwerij’

Addres:
Nationaal Biermuseum De Boom
Houttil 1
1811 JL Alkmaar
Tel: +31 (0)72-5113801
E-mail: info@biermuseum.nl
Website: www.biermuseum.nl

Wist je dat Alkmaar niet alleen kaasstad, maar ook een echte bierstad is? Heel veel mensen weten dat niet en wij vertellen hen hier graag alles over in het Biermuseum in Alkmaar!

Wil je ons hierbij helpen? Dan zijn we op zoek naar jou! Onze vrijwilligers verrichten diverse taken in het Biermuseum. Je kunt hierbij denken aan het welkom heten van onze bezoekers en het verkopen van tickets. Ben je een echter verhalenverteller? Ook het geven van rondleidingen en het vertellen van het verhaal van bier wordt door onze vrijwilligers verzorgd. Ons museum wordt bezocht door bezoekers van over de hele wereld!

Ben je nieuwsgierig geworden? Loop dan eens bij ons binnen en laat je verrassen door ons vernieuwde en eigentijdse museum. We drinken graag samen een biertje om de mogelijkheden te bespreken.

Foto - Brew your own success

Het bestuur

Het bestuur van het Biermuseum wordt gevormd door de volgende personen:

  • Martijn van 't Veer – voorzitter
  • Jasper Poll – secretaris
  • Joost Vriend – penningmeester
  • Robert Zoet – bestuurslid
  • Jerry Breg - bestuurslid


Beloningsbeleid

Overeenkomstig haar statuten ontvangen de bestuurders geen beloning voor hun werkzaamheden en hebben zij slechts recht op vergoeding van de door hen in de uitoefening van hun functie gemaakte onkosten. Er zijn geen personen die in dienst zijn van de stichting.

Financiën

Contact formulier

Vul het onderstaande formulier in en druk op de ”Bericht versturen” knop.

validation image