Biersteker

Biermuseum - logo

Het biermuseum is in 2021 gestart met de modernisering van het museum. Wij bouwen aan een inspirerend, informatief en dynamisch museum in de regio. Met de ambitie om 25.000 bezoekers per jaar te verwelkomen en maatschappelijk van betekenis te zijn door o.a. voorlichtingen over alcoholpreventie te organiseren. Ook is het Biermuseum op vaste momenten een inloophuis voor Alkmaarse Veteranen.
Om onze doelen te realiseren geeft het Biermuseum een uniek certificaat uit. Een Alkmaarse Biersteker Certificaat. Door het uitgeven van certificaten werven we fondsen om onze ambities waar te maken. Het Biermuseum ontvangt geen subsidies maar beschikt wel over een ANBI-status.

Onze bierstekers

Biersteker goud
Biersteker zilver
Biersteker brons
Individuele Bierstekers

Meer informatie :

Bierstekers Certificaat

Als biersteker levert u een essentiële bijdrage aan het museum zodat wij in staat zijn om het museum blijvend te innoveren passend in de tijdsgeest.
U kunt biersteker worden door ons te steunen met het kopen van een Biermuseum bierkrat. Uw gekochte bierkrat heeft een plek in het Biermuseum. Het is tof om het Biermuseum met vrienden te bezoeken en uw eigen bierkrat op te zoeken. Uniek een eigen stukje Biermuseum.

Biersteker worden

Wij bieden u de mogelijkheid om biersteker te worden voor een bijdrage van € 75,00 incl. BTW per krat Bij elk uitgegeven Biersteker Certificaat ontvangt u een gratis proeverij. Uniek om in bezit te hebben of als geschenk te geven.

Door op onderstaande afbeelding te klikken download u een PDF bestand met meer informatie

Alkmaarse Biersteker