SPECIAAL VOOR VADERDAG IS HET BIERMUSEUM OPEN !

Breng je vader mee naar het biermuseum voor een bezoek en een bierproeverij. Daatnaast ontvangt vader een Heerlijke fles speciaal bier “Spaanse kogel” en mag hij twee bierglazen naar keuze uitzoeken.
Uiteraard mogen moeders en kinderen gratis mee. Onze museumbar is geopend en schenkt ook thee, koffie en frisdrank.

Doe je mee met de vaderdag actie van het Biermuseum? Dan ontvangen alle vaders een uniek exemplaar!

De Spaanse kogel is niet alleen bedoeld om te drinken, maar ook om te verzamelen. Met een uniek ontwerp en genummerde flessen is het een pronkstuk geworden voor bierliefhebbers.

Reserveer je plek via de onderstaande knop en ontvang het toegangsticket per mail. Deze kun je uitprinten en als cadeau voor vader overhandigen. We zien jullie graag op 16 juni (vaderdag) in het museum!

Moeders en kinderen tot 18 jr gratis. De opbrengst komt ten goede aan het museum, wat geheel met vrijwilligers wordt open gehouden.